Even voorstellen

Mijn naam is Annelies Veenstra. Al ruim 25 jaar ben ik gediplomeerd allround kapster en beoefen ik met veel enthousiasme en passie mijn vak uit!  Na jaren in verschillende kapsalons gewerkt te hebben, besloot ik in 2004 voor mezelf te gaan beginnen. Een keuze waar ik nog steeds heel blij mee ben! 

Om mijn klanten professioneel te kunnen blijven adviseren, zorg ik ervoor dat ik op de hoogte ben van de nieuwste haartrends. Natuurlijk houd ik ook de  knip- en verftechnieken bij door het regelmatig volgen van diverse trainingen. Ik vind het belangrijk dat een klant zich niet alleen professioneel geholpen voelt, maar ook op zijn/haar gemak is. De informele sfeer in de kapsalon draagt hier zeker aan bij, evenals een gezellig gesprek en een lekkere kop koffie of thee.

Een kappersbezoek moet in mijn ogen echt een ontspanningsmoment zijn waar de klant naar uitkijkt. Daarom worden afspraken van tevoren ingepland en is er voldoende tijd voor de behandeling en een goed advies. Wanneer ik mijn klanten tevreden en ontspannen de deur uit zie gaan, is mijn missie geslaagd.

Woorden die mij kenmerken:

  • Professioneel
  • Klantvriendelijk
  • Enthousiast
  • Passie voor muziek
×

Hoi!

Welkom bij Coiffure Joli! Heb je vragen? Klik dan hieronder op 'App met Annelies' om me via WhatsApp een berichtje te sturen. Ik beantwoord je vragen zo snel mogelijk.

× Whatsapp